Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Promovarea egalitãţii de şanse pe piaţa muncii

COMUNICAT DE PRESĂ
Promovarea egalitãţii de şanse pe piaţa muncii

In cadrul proiectului „Succesul la feminin!” a fost realizat un Caiet de idei privind modalităţile de combatere a discriminării de gen şi de promovare a egalității de șanse pe piața muncii.

Acest document a fost pregãtit ca urmare a studiului privind stereotipurile de gen pe piaţa muncii elaborat tot în cadrul proiectului, precum şi ca urmare a întâlnirilor care au avut loc cu reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai comunitãţilor locale din Piteşti şi Târgovişte.

Proiectul „Succesul la feminin!” a fost implementat în parteneriat de către firma internaţionalã de consultanţă Louis Berger cu Asociaţia Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei și compania Next G Plus.

Finanţarea a fost asiguratã prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni”, bugetul alocat fiind de 6.141.824 lei din care 5.834.732,80 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă.

Persoana de contact:

Mihai Stanca
Expert informare si publicitate

Simona Neagu
Expert informare si publicitate

Antonina Petrescu
Expert comunicare şi networking

Louis Berger

Sos. Nicolae Titulescu, nr. 1, Bl. A7, Sc. 3, Et. 8, Ap. 84, Sector 1, Bucuresti

Email: mihai.stanca@louisberger.ro / simona.neagu@louisberger.ro / apetrescu@louisberger.ro

Web: www.succesullafeminin.ro
www.portal.succesullafeminin.ro

Descarca comunicatul