Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Noutati

Cursuri TIC la preturi speciale pentru femei
12.09.2016

Odata cu inceperea noului an scolar, Next G Plus, partener in cadrul proiectului POSDRU 144/6.3/S/131866 – “Succesul la feminin” anunta o noua serie de cursuri TIC (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor) adresate in special femeilor. Pentru acestea, Next G Plus vine cu oferte speciale de pret, precum si consiliere in privina integrarii pe piata muncii.
“Odata, Marilyn Monroe spunea intr-un cantec ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Astazi, acest lucru nu mai este adevarat. Deprinderile in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Si va asigur ca, daca le aveti, vor urma si diamantele”, a spus in cadrul audierii vicepresedinta Comisiei Europene, Neelie Kroes.
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa o contactați pe dna Ritu Cazacu – director general Next G Plus – ritu.cazacu@nextgplus.ro
 

Next G Plus continua cursurile de Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor
01.06.2015
București
In urma succesului inregistrat de cursurile de TIC din cadrul proiectului ”Succesul la feminin!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni”, Axa prioritară 6, Domeniul major de intervenție 6.3.,”Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”, Next G Plus continua aceste cursuri.
Aceste cursuri vor beneficia de preturi special pentru femei. “Facem acest lucru deoarece este important pentru femei sa aiba acces la programme de educatie continua, care sa le permita sa se integreze rapid pe piata muncii” a decalarat dna Ritu Cazacu,  director general Next G Plus.
Pentru informatii supliemntare despre cursuri va rugam sa luati legatura cu dna Cazacu, la adresa de email ritu.cazacu@nextgplus.ro
 
Compania Next G Plus este partenera in proiectul POSDRU 144/6.3/S/131866.

05.05.2015
A fost elaborat caietul de idei privind combaterea discriminarii de gen si promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii. Il puteti descarca de la adresa de mai jos:
Caietul de idei

09.02.2015
Prin proiectul POSDRU 144/6.3/131866 “Succesul la feminin!”, in luna septembrie 2014 s-a realizat o analiza a stereotipurilor de gen pe piata muncii. Raportul elaborat de consultant si un rezumat al acestui document sunt puse la dispozitia publicului larg si a celui de specialitate putand fi accesate mai jos:

Studiu complet – Analiza stereotipuri de gen pe piata muncii CLICK AICI PENTRU A-L DESCARCA

Prezentare analiza stereotipurilor de gen pe piata muncii CLICK AICI PENTRU A DESCARCA

Articol-prelungire

erata-articol

Articol-v2