Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Absolvirea unui curs de Lucrător în alimentaţie – ajutor de bucătar

COMUNICAT DE PRESĂ
privind absolvirea unui curs de Lucrător în alimentaţie – ajutor de bucătar

Astazi, 27 aprilie 2015, are loc examinarea celor 28 femei care au urmat cursul de Lucrător în alimentaţie – ajutor de bucătar, curs inceput în ianuarie 2015.

Doamnele ce vor promova acest examen şi vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetãrii Stiinţifice şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Cursurile de formare/perfecţionare s-au derulat în cadrul proiectului “Succesul la feminin!” s-au adresat femeilor din regiunile Sud Muntenia și București Ilfov.

Proiectul POSDRU144/6.3/S/131866 „Succesul la feminin!” este implementat în parteneriat de către firma de consultanţă Louis Berger SRL cu Asociaţia Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei şi compania Next G Plus SRL.

Acesta se va finaliza în data de 11 mai 2015 și are o valoare totală de 6.141.824 lei, din care 5.834.732,80 reprezintă asistența financiară nerambursabilă.

Persoana de contact:

Mihai Stanca
Expert informare si publicitate

Simona Neagu
Expert informare si publicitate

Antonina Petrescu
Expert comunicare şi networking

Louis Berger

Sos. Nicolae Titulescu, nr. 1, Bl. A7, Sc. 3, Et. 8, Ap. 84, Sector 1, Bucuresti

Email: mihai.stanca@louisberger.ro / simona.neagu@louisberger.ro / apetrescu@louisberger.ro

Web: www.succesullafeminin.ro
www.portal.succesullafeminin.ro

Descarca comunicatul