Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Absolvirea a trei cursuri pentru lucrător pentru estetica și igiena corpului omenesc – coafor

COMUNICAT DE PRESĂ
privind absolvirea a trei cursuri pentru lucrător pentru estetica și igiena corpului omenesc – coafor

Astazi, 8 mai 2015, are loc examinarea ultimelor 70 femei care au urmat cursul de lucrător pentru estetica și igiena corpului omenesc – coafor.

Doamnele ce vor promova acest examen vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educaţiei şi Cercetãrii Stiinţifice şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice

Cursurile de formare/perfecţionare derulate în cadrul proiectului “Succesul la feminin!” s-au adresat femeilor din regiunile Sud Muntenia și București Ilfov.

588 doamne au primit instruire într-una din meseriile: lucrãtor în alimentaţie – ajutor de bucãtar, nivel 1, lucrãtor în alimentaţie – ajutor de ospãtar, nivel 1 sau lucrător pentru estetica și igiena corpului omenesc – coafor. Iniţial au fost alocate fonduri pentru 518 locuri, însã datoritã economiilor fãcute la nivelul proiectului, precum şi ca urmare a solicitãrilor din partea femeilor interesate în calificare/recalificare, numãrul locurilor pentru formare a fost crescut la 588.

Proiectul POSDRU144/6.3/S/131866 „Succesul la feminin!” a fost implementat în parteneriat de către firma de consultanţă Louis Berger cu Asociaţia Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei şi compania Next G Plus SRL.

Persoana de contact:

Mihai Stanca
Expert informare si publicitate

Simona Neagu
Expert informare si publicitate

Antonina Petrescu
Expert comunicare şi networking

Louis Berger

Sos. Nicolae Titulescu, nr. 1, Bl. A7, Sc. 3, Et. 8, Ap. 84, Sector 1, Bucuresti

Email: mihai.stanca@louisberger.ro / simona.neagu@louisberger.ro / apetrescu@louisberger.ro

Web: www.succesullafeminin.ro
www.portal.succesullafeminin.ro

Descarca comunicatul