Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Absolvirea a două cursuri pentru Lucrător în alimentaţie „ajutor de ospătar – nivel 1”

COMUNICAT DE PRESĂ
privind absolvirea a două cursuri pentru Lucrător în alimentaţie
„ajutor de ospătar – nivel 1”

Astazi, 4 mai 2015, are loc examinarea celor 46 femei care au urmat cele două cursuri de Lucrător în alimentaţie – ajutor de ospătar, nivel 1, desfăşurate în Bucureşti.

Doamnele ce vor promova acest examen vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Stiinţifice şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Cursurile de formare/perfecţionare derulate în cadrul proiectului “Succesul la feminin!” s-au adresat femeilor din regiunile Sud Muntenia și București Ilfov.

Proiectul POSDRU144/6.3/S/131866 „Succesul la feminin!” a fost implementat în parteneriat de către firma de consultanţă Louis Berger SRL cu Asociaţia Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei şi compania Next G Plus SRL şi se va finaliza în data de 11 mai 2015, bugetul alocat pentru activităţi fiind de 6.141.824 lei, din care 5.834.732,80 reprezintă asistența financiară nerambursabilă.

Persoana de contact:

Mihai Stanca
Expert informare si publicitate

Antonina Petrescu
Expert comunicare şi networking

Louis Berger

Sos. Nicolae Titulescu, nr. 1, Bl. A7, Sc. 3, Et. 8, Ap. 84, Sector 1, Bucuresti

Email: mihai.stanca@louisberger.ro / apetrescu@louisberger.ro

Web: www.succesullafeminin.ro
www.portal.succesullafeminin.ro

Descarca comunicatul